Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної державної адміністрації з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2021 14:27
Кількість переглядів: 463

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Саме цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України.

Цього дня ми вшановуємо пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

За цю боротьбу заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі сини і доньки нашої країни, серед яких є наші земляки. Це люди, подвиг яких ми будемо пам’ятати вічно, їхня мужність переказуватиметься з покоління в покоління, вони – герої нашого часу. Їхній приклад став визначальним для українських воїнів, які, не роздумуючи, вирушили на схід боронити рідний край.

Висловлюю велику вдячність кожному, хто у ці буремні часи постав на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Світла пам’ять Героям Небесної Сотні та шана всім воїнам, які беруть участь у боротьбі на сході України.

Цьогорічне відзначення Дня Гідності та Свободи проходить під гаслом «Вільні творити майбутнє». Тож щиро зичу всім нам успішного і впевненого руху вперед на шляху втілення цілей і мрій, проголошених під час Помаранчевої революції та Революції Гідності.

Нехай буде мирним небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках кожного з вас, шановні жителі Білоцерківщини, і міцною віра в щасливе майбутнє Української держави.

З повагою Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень