Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Сквирській громаді урочисто відкрито ще одну медичну амбулаторію

Дата: 19.11.2021 15:43
Кількість переглядів: 489

Фото без опису19 листопада за дорученням голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Веряскіна взяла участь в урочистому відкритті амбулаторії загальної практики – сімейної медицини, яка збудована в рамках проєкту реалізації державної програми “Доступна медицина” в с. Пустоварівка Сквирської громади. На заході також були присутні голова Сквирської громади Валентина Левіцька, директор ТОВ «Агрофірма «Колос» Леонід Центило, представники медичної спільноти Сквирщини та жителі села Пустоварівка.

Людмила Веряскіна привітала присутніх на урочистостях з такою визначною подією та наголосила, що відкриття амбулаторії дає можливість підняти якість надання медичної допомоги в селі на більш високий рівень, що є надзвичайно важливим в ситуації, коли вся країна протистоїть пандемії коронавірусу.

В ході робочого візиту заступник голови адміністрації ознайомилася з переліком медичних послуг, що будуть надаватися працівниками амбулаторії, оглянула робочий кабінет лікаря та кабінет щеплень. Вона відзначила, що всі ремонтно-будівельні роботи виконані на належному рівні та побажала медичним працівникам, передусім, міцного здоров’я і родинного щастя та успіхів в реалізації поставлених перед ними завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень