Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині здійснено перевірку стану дотримання карантинних вимог та рівня надання медичних послуг населенню

Дата: 19.11.2021 11:48
Кількість переглядів: 468

Фото без описуІнспекцію стану дотримання вимог, визначених законами України, актами Кабінету Міністрів України та дорученнями Прем’єр-міністра України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID - 19 на території Білоцерківського району здійснила моніторингова група, утворена Міністерством розвитку громад і територій України.

Члени моніторингової групи перевірили діючі заклади охорони здоров'я в розрізі наявності ліжкомість, зайнятих та готових до розгортання, забезпечення медичним киснем, здійснення доплат медичним працівникам за особливості роботи під час пандемії тощо.

Значна увага була приділена дотриманню обмежень, визначених для «червоної» зони епіднебезпеки, зокрема роботі закладів освіти та громадського харчування, прийому відвідувачів у торгово-розважальних центрах, розважальних закладах, закладах культури, спорту торгівлі та побутового обслуговування.

Представники Мінрегіону відвідали пункти вакцинації та перевірили умови прийому населення, стан реєстрації первинної облікової документації, забезпеченість вакцинами та дотримання температурних вимог при їх зберіганні і транспортуванні, ефективність організації графіку проведення щеплень з метою запобігання скупчення та черг тощо.

Окрім того було перевірено ефективність роботи рейдових груп, утворених з числа працівників Національної поліції України, Держпродспоживслужби та санітарних лікарів щодо контролю за дотриманням карантинних обмежень.

За підсумками перевірки члени моніторингової групи провели робочу зустріч з головою Білоцерківської районної державної адміністрації Людмилою Мерзлюк, під час якої наголосили на необхідності посилення контролю за діяльністю закладів, що надають послуги з побутового обслуговування населення, перукарень, салонів краси та об’єктів спортивно-оздоровчої інфраструктури, оскільки саме там було зафіксовано порушення протиепідемічних заходів, встановлених в умовах «червоної» зони.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень