Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Центр зайнятості запрошує представників бізнесу до участі в безкоштовному онлайн-курсі цифрової грамотності

Дата: 19.11.2021 10:14
Кількість переглядів: 518

Фото без описуПандемія змусила світ пристосуватися до життя в нових умовах. Однак представники бізнесу по різному реагували на виклики, що поставали перед ними. Сьогодні цифрова трансформація України є колосальним інвестиційним ресурсом, оскільки дає нові можливості для розвитку. Служба зайнятості, як партер малого та середнього бізнесу. інформує про проект розвитку цифрових навичок представників СМБ у туристичній та готельно-ресторанній галузях.


Компанія CFC Big Ideas, офіційне консалтингове агентство компанії Google Україна започатковує онлайн-курс для розвитку цифрових навичок представників СМБ у туристичній та готельно-ресторанній галузях. 


Метою курсу є допомога СМБ в отриманні нових цифрових знань для розвитку та більших можливостей працевлаштування задля ефективного подолання наслідків впливу COVID-19.


Курс складається із 7 безкоштовних онлайн-тренінгів та практичних занять в період з 16.11.2021 по 7.12.2021 від провідних експертів у галузі цифрового маркетингу, аналітики та продажів. Водночас курс охоплює універсальні теми можливостей цифрових технологій, що будуть корисними для будь-кого, хто прагне вдосконалити цифрові навички для роботи онлайн.


Офіційний сайт курсу: https://adsonair.withgoogle.com/google-for-tourism-ua


Для контактів: Олександра Назола-Сабадан, +38-096-780-8698, on@cfcbigideas.com
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень