Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної державної адміністрації з Днем працівників гідрометеорологічної служби України

Дата: 19.11.2021 08:46
Кількість переглядів: 455

Фото без описуШановні метеорологи Білоцерківщини!

Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників гідрометеорологічної служби, який щорічно відзначається 19 листопада у відповідності з Указом Президента України від 11 березня 2003 року № 208/2003.

Ваша служба є важливою для кожного з нас, оскільки інформація гідрометцентру про погоду стала невід’ємною складовою нашого життя. Вона використовується не лише в приватному житті, а й важлива у багатьох сферах господарської діяльності.

Державна гідрометеорологічна служба відіграє ключову роль в отриманні даних про поточні та очікувані гідрометеорологічні умови, сучасний клімат, його можливі коливання та зміни в майбутньому, прогнозування та попередження стихійних гідрометеорологічних явищ.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, удачі, добробуту, щастя, миру і добра, нових успіхів у нелегкій повсякденній праці. Нехай поруч із вами буде затишок та комфорт і у ваших домівках завжди панує гарна погода, а сприяє цьому любов, розуміння, достаток і благополуччя.

З повагою Людмила Мерзлюк голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень