Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В окремих населених пунктах Білоцерківщини скасували карантинні обмеження у зв’язку виявленим фактом сказу

Дата: 18.11.2021 10:57
Кількість переглядів: 413

Фото без описуЗаступник голови Білоцеркіської районної державної адміністрації Олександр Горовенко в онлайн-форматі провів позачергове засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Білоцерківській районній державній адміністрації, під час якого обговорили питання зняття карантинних обмежень з території окремих населених пунктів, які 60 діб тому було віднесено до категорії неблагополучних через виявлений факт сказу у домашньої тварини.

Як доповіли начальник Білоцерківського відділу ГУ Держпродспоживслужби в Київській області Микола Довгаль та начальник Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини Ігор Царенко, на зазначеній території належним чином та в повному обсязі виконано всі пункти затвердженого засіданням ДНПК «Плану комплексних заходів щодо ліквідації сказу в місті Біла Церква та попередження нових випадків захворювання».

За результатами засідання ухвалено рішення скасувати карантинні обмеження по сказу з території неблагополучних пунктів: міста Біла Церква – вогнище сказу, з прилеглими до нього угіддями, пасовищами, польовими і лісовими масивами, а також загрозливої зони в межах населених пунктів - с. Фурси, с. Чмирівка, с. Глибочка, с. Пилипча, с. Піщане, с. Терезине, с. Володимирівка Білоцерківського району та територію мисливських угідь Білоцерківської районної громадської організації «Мисливці та Рибалки», в межах визначеної зони.

З протоколом позачергового засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Білоцерківській районній державній адміністрації можна ознайомитися ТУТ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень