Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Команди підтримки «Дії» почали працювати у центрах масової вакцинації Білої Церкви

Дата: 17.11.2021 12:57
Кількість переглядів: 435

Віднедавна на Київщині було впроваджено новий проект – у центрах масової вакцинації відвідувачам за потреби почали надавати послуги з підключення до мобільного за стосунку «Дія», що дозволить швидко отримати COVID-сертифікати.

З 17 листопада команди підтримки «Дії» почали працювати і у центрах масової вакцинації Білої Церкви.

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк відвідала центр масової вакцинації, що розміщений в амбулаторії ЗПСМ (м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 49), де поспілкувалася з відвідувачами і медичними працівниками та особисто пересвідчилася у роботі команди підтримки «Дії».

- Перед нами стоїть завдання створити максимально комфортні умови для населення не лише для отримання щеплення від коронавірусу, а й для швидкого отримання COVID-сертифікатів. Особливої гостроти це питання набрало після введення посилених обмежувальних заходів, які діють у «червоній» зоні, оскільки в окремих жителів району виникли проблеми з завантаженням сертифікату про вакцинацію. Команда підтримки «Дії» і покликана надавати максимальну допомогу у вирішенні цих проблем, – зазначила голова адміністрації під час спілкування з відвідувачами центру.

Загалом команда підтримки «Дії» може: - розповісти про види СOVID-сертифікатів та шляхи їх отримання; - проконсультувати або допомогти подати заявку на отримання «СOVID»-сертифіката; - підказати, куди звернутись і які дані перевірити, щоб сертифікат згенерувався, якщо проблема на боці лікаря (сімейного або того, який проводив щеплення); - визначити помилку генерування сертифіката; - розказати, що робити, щоб продовжити термін дії сертифіката з пів року до 365 днів; - допомогти увійти на портал «Дія»; -допомогти з отриманням КЕП для входу на портал «Дія».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень