Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У громадському транспорті Київщини дозволяється їздити пасажирам із однією дозою вакцини

Дата: 17.11.2021 12:05
Кількість переглядів: 405

Користуватись автобусами, маршрутками та електричками, які курсують по території Київщини та до столиці, дозволяється жителям, які ще не встигли пройти повний курс вакцинації, але вже мають одну дозу вакцини.

На цьому 16 листопада під час брифінгу повідомила директорка департаменту охорони здоров’я Київської ОДА Олена Єфіменко.

«Із минулої суботи на Київщині почали діяти посилені обмежувальні заходи в усіх видах громадського транспорту. Підкреслю, що люди, які зробили одне щеплення і мають жовтий «COVID»-сертифікат користуватись ним можуть також», – пояснила Олена Єфіменко.

Нагадаємо, що з 13 листопада на Київщині вільно їздити автобусами, маршрутками та електричками можуть тільки ті пасажири, які мають при собі один “COVID”-сертифікат, негативний результат ПЛР- чи експрес-тесту, отриманий не пізніше як за 72 години до дня поїздки, або довідку про одужання, чинність якої буде підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема «Дії».

Діяти обмеження будуть до того моменту, поки обласна комісія з питань ТЕБ і НС не винесе окремого рішення про їх скасування.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень