Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної державної адміністрації з Міжнародним днем студента!

Дата: 17.11.2021 08:14
Кількість переглядів: 470

Фото без описуШановне студентство Білоцерківщини!

Прийміть мої щирі вітання з нагоди Міжнародного дня студента!

Впродовж 70 років саме 17 листопада відзначається щорічне міжнародне свято студентської активності. Це ваш день, оскільки активна життєва позиція та готовність розпочинати будь-які зміни в суспільстві завжди притаманні студентам.

Українське студентство – одне із найпрогресивніших верств суспільства, в усі часи завжди було рушійною силою перетворень. І мені надзвичайно приємно, що більшість студентів, які навчаються у вишах Білоцерківщини, або ж здобувають освіту в інших закладах нашої держави та зарубіжжя, проявляють активну життєву позицію, прагнуть змінити світ на краще.

І це на часі, адже сьогодні наша країна потребує молодих, креативних, талановитих і патріотично налаштованих фахівців. Саме такими рушіями змін і прогресу невдовзі станете ви, шановні студенти. Переконана, ви будете ключовим чинником соціально-економічного розвитку та духовного збагачення країни, і вже найближчим часом поповните лави молодих спеціалістів на підприємствах, в установах та організаціях нашого району.

У цей святковий день щиро зичу вам цікавого, змістовного і яскравого студентського життя, примноження життєвої енергії, успіхів у навчанні та успішного майбутнього. Будьте впевнені в своїх силах, ефективно використовуйте кожну можливість, яку дарує вам доля, поважайте себе і свою країну та не втрачайте дух свободи!

З повагою Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень