Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Головне питання сьогодення – протидія коронавірусній інфекції

Дата: 16.11.2021 12:26
Кількість переглядів: 1188

Фото без описуПро це наголосила голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів РДА та очільниками окремих медичних закладів району.

Під час наради голова заслухала звіти про стан протидії поширенню коронавірусної інфекції на території району.

За інформацією директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Маловільшанської сільської ради» Івана Ровенка та директора КНП «Білоцерківська центральна районна лікарня» МВСР Олександра Лопота, ситуація наразі стабільно складна. Щоденно зростає число інфікованих та госпіталізованих осіб. Майже всі, хто перебуває у лікарнях, потребують кисневої підтримки. Заповнюваність ліжкомість у медичних закладах Білої Церкви, що надають допомогу ковід-хворим, становить більше 90 відсотків. У Сквирській та Рокитнянській лікарнях вільними є близько 40% ліжок, проте майже всі госпіталізовані також є кисневозалежними.

Визначальним фактом є те, що серед хворих, які мають ускладнену форму COVID-19, немає жодного вакцинованого. Саме тому лікарі наголосили на важливості та необхідності отримання щеплення від коронавірусної інфекції. Наразі у центрах вакцинації та пунктах щеплення є в наявності всі вакцини, схвалені ВООЗ.

- Сьогодні є багато поточних питань, які потребують вирішення, проте головне питання сьогодення – протидія коронавірусній інфекції, - зазначила під час наради голова адміністрації та наголосила на необхідності об’єднання спільних зусиль у боротьбі з COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень