Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

"Активним паркам" бути!

Дата: 15.11.2021 17:49
Кількість переглядів: 380

Фото без опису15 листопада голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк зустрілася з представниками Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», під час якої обговорили основні засади реалізації та популяризації фізичної культури і спорту серед всіх верств населення.

Голова адміністрації зазначила, що в рамках реалізації програми Президента України «Здорова Україна» на території Білоцерківського району було відкрито 11 локацій «Активні парки» та здійснюється відповідна координаційна робота.

Під час зустрічі керівник району ближче познайомилася з координаторами, які були обрані безпосередньо на місцях та забезпечують активну інформаційну кампанію щодо важливості здорового способу життя. Учасники наради визначили основні напрямки спільної діяльності та обговорили проблеми, які заважають популяризації спорту.

На завершення зустрічі в.о. директора Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Іван Мигрин вручив екіпірувальну форму координаторам проєктів «Активний парк» та висловив сподівання щодо успішної реалізації такого важливого для нашого суспільства задуму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень