Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Всі діючі обмеження – вимушений крок на шляху протидії поширенню інфекції

Дата: 15.11.2021 15:31
Кількість переглядів: 380

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур району, під час якої обговорили оперативну ситуацію в регіоні.

Як зазначив заступник начальника Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Олексій Ковбаса, криміногенна ситуація на Білоцерківщині контрольована. Резонансних подій зафіксовано не було. Натомість значна увага була приділена стану дотримання суворих карантинних обмежень, що були запроваджені на території Київської області рішенням обласної комісії ТЕБ та НС. Як результат, працівниками поліції, які здійснювали перевірки закладів торгівлі, розважальних та інших центрів, що надають надання послуг громадянам, на порушників карантину було складено 120 протоколів. Окрема увага була приділена громадському транспорту, що курсує територією області, до якого з 13 жовтня 2021 року було застосовано посилені обмежувальні заходи. Також впродовж минулого тижня мобільними бригадами, до складу яких входять представники Нацполіції та Держспоживслужби, було перевірено 72 об’єкти, що розташовані на території району. Перевірками виявлено 22 правопорушення, внаслідок чого складено 22 приписи та 7 протоколів.

- Всі діючі обмеження – вимушений крок на шляху протидії поширенню інфекції, - зазначила голова адміністрації під час обговорення даного питання. – Ми дуже сподіваємося на розуміння і виважене сприйняття ситуації всіма жителями району. Вихід простий – потрібно вакцинуватися. У центрах вакцинації та пунктах щеплення достатньо протиковідної вакцини. Це дозволить кожному вберегти і себе, і оточуючих від подальшого поширення коронавірусної інфекції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень