Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У ІІІ кварталі фахівцями райдержадміністрації було прийнято та опрацьовано майже 700 документів

Дата: 12.11.2021 10:33
Кількість переглядів: 683

Фото без описуДотримання виконавської дисципліни, організація виконання документів та здійснення контролю за ними є одним з пріоритетних завдань в Білоцерківській районній державній адміністрації і носить системний, цілеспрямований характер та здійснюється відповідно до чинного законодавства. Про це голові адміністрації під час оперативної наради доповіла начальник загального відділу та з питань контролю апарату адміністрації Яніна Царенко.

Загалом впродовж ІІІ кварталу 2021 року до Білоцерківської районної державної адміністрації надійшло та було зареєстровано 678 документів, 150 з них поставлено на контроль. В їх числі – розпорядження та доручення голови облдержадміністрації, листи від найвищих органів законодавчої, виконавчої влади, управлінь, відділів обласної державної адміністрації та органів держбезпеки, прокуратури району, області, інших установ, підприємств та організацій тощо.

Протягом звітного періоду на виконання контрольних документів та листів підготовлено 322 інформації. З них з грифом «Затверджено» зареєстровано – 6 документів, запитів на публічну інформацію – 12, вхідних телефонограм – 13, інформацій на виконання телефонограм - 19. Головою райдержадміністрації прийнято 69 розпоряджень, з них 5 поставлено на контроль.

Проведений у ІІІ кварталі 2021 року аналіз щодо стану виконання завдань, визначених актами Президента України, Кабінету Міністрів України, міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, розпорядженнями і дорученнями голови обласної державної адміністрації та голови районної державної адміністрації свідчить, що робота з організації і здійснення контролю за виконанням документів у структурних підрозділах райдержадміністрації відповідає вимогам чинного законодавства, контрольні документи виконуються своєчасно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень