Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації провела робочу нараду з головами громад

Дата: 10.11.2021 18:21
Кількість переглядів: 740

Фото без опису10 листопада голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела планову робочу зустріч з очільниками громад району, під час якої обговорили нагальні питання сьогодення.

Голова адміністрації ознайомила присутніх із порядком денним наради та застерегла щодо необхідності суворого дотримання протиепідемічних вимог.

З підсумками проведення командно-штабних навчань з цивільного захисту, які проходили на території Білоцерківщини 26 та 27 жовтня 2021 року присутніх на нараді ознайомили представники управління цивільного захисту ГУ ДСНС України в Київській області. Зокрема, начальник управління Максим Комісаров дав загальну оцінку проведеним навчанням, а його заступник Володимир Щасний детально зупинився на характеристиці дій служб цивільного захисту та органів місцевого самоврядування у кожній з громад, що були задіяні у відпрацюванні ситуацій.

За словами інспектуючих, попри певні недоліки, основні цілі навчань було досягнуто. Всім учасникам, які входять до складу районної територіальної ланки цивільного захисту, вдалося продемонструвати злагоджений алгоритм дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій з метою мінімізації втрат. Як результат район отримав позитивну оцінку та рекомендації щодо доопрацювання окремих питань з метою підвищення готовності служб цивільного захисту у всіх громадах Білоцерківщини.

Людмила Мерзлюк подякувала представникам управління цивільного захисту ГУ ДСНС України в Київській області за змістовний аналіз та висловила переконання в тому, що робота над виявленими помилками дасть очікуваний результат.

Про виправлення недоліків у роботі служб у справах дітей та сім`ї окремих громад йшлося під час обговорення другого питання порядку денного наради. Як доповіла начальник служби у справах дітей та сім`ї Білоцерківської районної державної адміністрації Оксана Михайлюк, загалом в районі цей напрям роботи знаходиться під постійним контролем і значний акцент робиться на неухильному дотриманні та забезпеченні прав дітей. Проте новоутвореним громадам потрібно посилити роботу щодо розвитку сімейних форм та влаштування туди дітей, які знаходяться в складних життєвих обставинах.

Ще одне питання, яке активно обговорювалося під час наради, стосувалося спільної протидії поширенню коронавірусної інфекції, організації роботи ковід-госпіталей, дотримання карантинних обмежень та проходження кампанії з вакцинації проти COVID-19 у Білоцерківському районі. Також учасники наради отримали меседж від представників громадськості та керівництва району щодо необхідності налагодження якісної співпраці між громадською радою при Білоцерківській райдержадміністрації і територіальними громадами району.

За результатами наради голова адміністрації дала доручення керівникам відповідних структурних підрозділів опрацювати питання, які піднімалися керівниками громад під час наради та за потреби звернутися за роз’ясненнями до департаментів чи управлінь Київської облдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень