Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: «Ковідні» лікарні району заповнені майже на 90%

Дата: 09.11.2021 14:55
Кількість переглядів: 396

Фото без описуГолова Білоцеркіської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації та очільниками окремих медичних закладів, під час якої обговорили стан протидії поширенню коронавірусної інфекції, організацію освітнього процесу в закладах освіти району в умовах «червоної» зони та хід опалювального сезону тощо.

Передусім голова адміністрації заслухала звіт щодо рівня захворюваності на коронавірусну інфекцію жителів району, заповнюваності спеціалізованих медичних закладів, які надають допомогу хворим на COVID-19, проходження процесу вакцинації та режими роботи закладів освіти району.

За інформацію, що надійшла з громад, наразі хворіють на коронавірусну інфекцію майже 3000 жителів району. У п’яти лікарнях району, що перепрофільовані під ковід-госпіталі, на стаціонарному лікуванні перебувають 680 інфікованих. Майже всі вони потребують кисневої підтримки.

- Коронавірус не прощає людської слабості. Інфекція підступна і вона знову знайшла людську слабину – недовіру до вакцинації. Як результат, ми не встигли сформувати загальний імунітет і таким чином, по суті, добровільно впустили хворобу до свого дому. На сьогодні «ковідні» лікарні району заповнені майже на 90%. Це тривожний сигнал. Тому вкотре звертаюся до кожного жителя району: дотримуйтеся карантинних обмежень – це той випадок, коли маленькі дрібниці на зразок одягненої маски, дотриманої дистанції та вчасно помитих рук можуть врятувати життя. Окремо звертаюся до невакцинованих громадян: не вірте байкам, які посилено поширюються у суспільстві, вакцинуйтеся! Бережіть себе і своїх рідних, - наголосила під час наради Людмила Мерзлюк та дала доручення структурам, які відповідають за цей напрям, посилити контроль за дотриманням правил карантину на території Білоцерківського району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень