Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всеукраїнський раіодиктант – єднальний меседж в підтримку рідної мови

Дата: 09.11.2021 10:51
Кількість переглядів: 926

9 листопада о 10.00 за Київським відбувся наймасовіший флешмоб із популяризації української мови – Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Ця подія вже 21 рік поспіль проходить саме 9 листопада - у День української мови та писемності. Ініціатором заходу є Українським радіо, а учасником – кожен, хто любить і поважає українську мову.

Щороку участь у написанні радіодиктанту беруть і працівники Білоцерківської районної державної адміністрації на чолі з її керівництвом.

- Всі державні службовці, що працюють в адміністрації, досконало володіють українською мовою, проте написання диктанту для нас не просто перевірка знань, а своєрідний меседж в підтримку рідної мови. Радіодиктант носить глибоко символічну назву «національної єдності». Саме цього дня, у цей час тисячі українців усього світу єднаються у спільному пориві віддати шану рідній мові. Тому цілком закономірно, що і ми, працівники Білоцерківської районної державної адміністрації, пишемо цей диктант і запрошуємо всіх в наступні роки долучитися до цього заходу, - поділилася враженнями від написання радіодиктанту голова адміністрації Людмила Мерзлюк та передала всім жителям району найщиріші вітання з нагоди Дня української мови та писемності.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень