Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Віднині не будуть допущені до роботи невакциновані працівники закладів освіти та держслужбовці

Дата: 08.11.2021 11:57
Кількість переглядів: 478

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела нараду з керівниками силових, контролюючих та правоохоронних органів, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі.

За інформацією, наведеною керівництвом Білоцерківського районного управління Нацполіції та прокуратури, впродовж минулого тижня на території Білоцерківщини надзвичайних ситуацій не зафіксовано.

Натомість мають місце непоодинокі факти порушення правил карантину.

Так, за повідомленням начальника Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Михайла Пелеха, працівники поліції продовжують здійснювати перевірки дотримання карантинних вимог громадянами та суб’єктами господарювання. На жаль, як і в попередні періоди, фіксуються порушення правил карантину, серед яких ігнорування елементарними речами, котрі можуть врятувати життя: недотримання дистанції, маскового режиму тощо. В результаті за перший тиждень листопада працівниками поліції було складено і передано до суду 96 протоколів.

Ще 21 припис та 10 протоколів на порушників карантину було складено членами мобільних бригад, до складу яких входять працівники Нацполіції та Держспоживслужби. Всього за минулий тиждень на території Білоцерківщини вони здійснили 159 перевірок закладів торгівлі, громадського харчування, фітнес-залів, салонів краси та інших закладів, які надають послуги.

- Прикро, що і громадяни, і окремі представники бізнесу намагаються перехитрити самі себе, ігноруючи вимоги правил карантину. Нерідко це закінчується трагічно, коли і працівники, і відвідувачі закладу зазнають зараження коронавірусною інфекцією. Єдиний вихід – вакцинація. І про це мова ведеться вже останні півроку. Нагадую, що, відповідно до постанови уряду №1096, від сьогодні не будуть допущені до роботи невакциновані працівники закладів освіти та держслужбовці, - зазначила під час наради Людмила Мерзлюк та наголосила, що відповідальність за неухильне виконання вказаної постанови покладено на керівників установ та закладів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень