Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівництво району відзначило кращих працівників соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 11:54
Кількість переглядів: 434

Напередодні Дня працівника соціальної сфери України, яке щорічно відзначається у першу неділю листопада, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк разом зі своїм заступником Людмилою Веряскіною привітала працівників управління соціального захисту населення і служби у справах дітей та сім’ї райдержадміністрації з професійним святом та вручила кращим з них почесні грамоти.

Керівник району наголосила на важливій місії, яка покладена на працівників соціальної сфери та побажала колегам успіхів на шляху реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей.

- Дякую за ваш професіоналізм, за прагнення своєчасно, коректно і максимально ефективно вирішити проблемні питання, які виникають у жителів Білоцерківського району. Дякую за тепло душі, відкритість, людяність і небайдужість. Ці ваші риси якнайкраще сприяють успішній реалізації поставлених завдань з метою забезпечення соціальних гарантій і надання допомоги всім, хто потрапив у нелегку життєву ситуацію, – підкреслила Людмила Мерзлюк та висловила впевненість, що працівники всіх структурних підрозділів райдержадміністрації й надалі будуть спрямовувати всі свої зусилля на поліпшення якості життя громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень