Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося чергове засідання робочої групи «Урожай-2021»

Дата: 28.10.2021 16:07
Кількість переглядів: 512

Фото без опису28 жовтня заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів засідання робочої групи «Урожай-2021», під час якої було заслухано пояснення представників окремих суб’єктів господарювання щодо дотримання податкової дисципліни.

Члени робочої групи заслухали пояснення представників сільськогосподарських підприємств щодо нерівномірності сплати податків та наголосили на необхідності збільшення податкового навантаження до середньообласного рівня.

Як зазначив заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко, саме від добросовісності і відповідальності керівників господарств залежить повнота наповнення не лише державного, а, передусім, місцевих бюджетів.

Керівники сільгосппідприємств та представники Тетіївської і Білоцерківської міських громад у свою чергу наголосили на необхідності проведення інвентаризації земель, що перебувають у використанні одноосібників, які згідно з чинним законодавством мають здійснювати діяльність на власних земельних ділянках, натомість використовують великі площі, сплачуючи при цьому мінімальні суми.

Наведену під час засідання інформацію було взято до відома, дане доручення головуючим підготовити питання інвентаризації земель на розгляд окремого засідання робочої групи. Також прийняте рішення рекомендувати керівникам підприємств підняти середню заробітну плату до середньообласного рівня і забезпечити недопущення заборгованості з податкових платежів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень