Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині з’явиться ще один дитячий будинок сімейного типу

Дата: 23.10.2021 10:48
Кількість переглядів: 398

Фото без описуЛюдмила Мерзлюк провела чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Білоцерківській райдержадміністрації, на якому розглянули питання, що стосуються забезпечення гідної реалізації прав дітей, які проживають у Білоцерківському районі.

Першим питанням під час засідання розглянули заяву особи з проханням вивести її з числа вихованців дитячого будинку сімейного типу родини Карпенка Юрія Миколайовича та Карпенко Олени Володимирівни із смт Ставище, у зв’язку з досягненням нею повноліття та проходженням навчанням на повному державному утриманні в Державному навчальному закладі «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей».

Члени комісії задовільними звернення заявника та побажали батькам–вихователям дитячого будинку сімейного типу подальших успіхів у вихованні дітей, а дівчинці, яка розпочинає доросле життя, впевнено рухатися на шляху до досягнення своєї мрії.

Також на засіданні розглянули заяву прийомних батьків Хохич-Петренко, які проживають с. Синява Білоцеркіського району про зміну статусу з прийомної сім’ї на статус дитячого будинку сімейного типу. Члени комісії, обговоривши дане питання, прийняли рішення про створення ДБСТ та довлаштування до нього чотирьох дітей 2006-2016 року народження, які були позбавлені батьківського піклування.

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, вітаючи Василя Хохича та Людмилу Петренко зі створенням дитячого будинку, зазначила, що вони обрали нелегкий, але надзвичайно благородний шлях та висловила сподівання, що їм вдасться створити справжнє родинне вогнище, де знайдуть тепло, любов і прихисток діти, які за певних складних життєвих умов були позбавлені батьківського піклування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень