Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бджолярі Білоцерківщини відзначили ювілей свого товариства

Дата: 22.10.2021 14:09
Кількість переглядів: 453

Фото без опису40 років на теренах нашого району діє Білоцерківське районне товариство бджолярів. Багаторічним керівником громадської організації є Петро Григорович Вергелес.

Як зазначив директор товариства, ініціаторами створення спільноти у далекому 1981 році стали бджолярі-любителі Білоцерківщини, які вболівали за збереження довкілля і прагнули спільними зусиллями зменшити негативний вплив людини і науково-технічного прогресу на природу. На той час громадська організація об’єднала 261 пасічника з міста та району. Члени товариства обмінювалися досвідом з колегами, допомагали один одному та разом ставали на захист не лише власних інтересів, а й бджіл, які зазнавали масових отруєнь.

З роками діяльність громадської організації набрала обертів і тепер Білоцерківське районне товариство бджолярів тісно співпрацює з колегами зі Ставищенської, Володарської, Тетіївської та Таращанської громад. З нагоди ювілею товариства бджолярів у Київському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Саксаганського відбулися урочистості, під час яких згадали основні віхи у діяльності спільноти, відзначили кращих пасічників району та переглянули концертну програму, підготовлену артистами театру.

За дорученням голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк участь у заході взяла її заступник Людмила Веряскіна.

Представник керівництва району привітала присутніх зі святом та висловила їм щиру вдячність за активну громадянську позицію і значний внесок у розвиток та збереження галузі бджільництва району.

Людмила Веряскіна нагородила почесними грамотами Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради найбільш активних членів громадської організації та побажала товариству подальшого розвитку, зміцнення і розширення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень