Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Білоцерівської райдержадміністрації взяла участь у засіданні громадської ради

Дата: 22.10.2021 10:32
Кількість переглядів: 427

Фото без описуЗа участі голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк відбулося чергове засідання громадської ради. Під час зібрання було обговорено стан виконання рішень правління громадської ради, про що прозвітував її голова Сергій Хіврич, та ряд екологічних питань, які наразі турбують громадськість Білоцерківщини.

Зокрема, члени ради проаналізували ситуацію з дотриманням органами місцевого самоврядування чинного законодавства та результати впливу господарської діяльності людини на водне середовище басейну річки Рось. Жваве обговорення викликало питання екологічної та техногенної безпеки, поводження з відходами і збереження навколишнього природного середовища на території Білоцерківського району. Громадські активісти запропонували втілити в життя ряд ініціатив, які сприятимуть посиленню контролю за діяльністю окремих суб’єктів господарювання, котрі можуть наносити шкоду довкіллю.

Окрім того було заслухано інформацію щодо контролю за дотриманням владою чинного антикорупційного законодавства.

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації дала роз’яснення членам громадської ради з окремих питань та обговорила з ними стан взаємодії під час боротьби з поширенням коронавірусної інфекції на території району.

– Приємно зазначити той факт, що майже всі члени громадської ради отримали вакцину від Covid-19, що засвідчує про їхній високий рівень свідомості і відповідальності за своє життя та життя оточуючих, – наголосила Людмила Мерзлюк та закликала всіх присутніх суворо дотримуватися карантинних обмежень з метою убезпечення від ймовірного зараження коронавірусною інфекцією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень