Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк привітала з ювілеєм почесного ветерана Білоцерківщини

Дата: 21.10.2021 16:44
Кількість переглядів: 399

Фото без описуСьогодні, 21 жовтня, свій ювілейний, 95-й рік зустрічає голова первинної організації ветеранів села Фастівка Білоцерківського району, почесний ветеран і партизан України Михайло Ничипорович Тропотяга.

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк відвідала оселю ветерана та привітала Михайла Ничипоровича з важливою датою у його житті.

- Ви справжня легенда Білоцерківщини, Ви живий свідок цілої епохи та взірець для нинішнього і підростаючих поколінь. Саме у Вас повинні діти вчитися тому як любити рідну землю і звеличувати її своєю працею та своєю відданістю, захищаючи від агресії ворога, - наголосила керівник району, вручаючи ветерану Почесну грамоту Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради.

До вітань на адресу ювіляра долучилися й заступник очільника Маловільшанської громади, до складу якої входить село Фастівка, Ольга Бурлака, староста округу Іван Стадник та односельці ветерана. Всі присутні зійшлися у спільному побажанні Михайлу Ничипоровичу: повному сил та енергії зустріти 100-річний ювілей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень