Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася чергова сесія Білоцерківської районної ради

Дата: 21.10.2021 16:19
Кількість переглядів: 399

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк взяла участь у засіданні ІХ сесії Білоцерківської районної ради VIII скликання.

До порядку денного було внесено сім питань, окрім того депутати виступили із зверненнями та заявами.

Першим розглянули питання припинення юридичної особи — відділу з управління комунальним майном Білоцерківської районної ради шляхом ліквідаціі. Як зазначив керівник цього структурного підрозділу Володимир Бабенко, виступаючи перед депутатським корпусом, коммунальне майно району було передано громадам, тому цілком закономірною є пропозиція щодо ліквідації відділу. Депутати районної ради підтримали проект рішення з цього питання.

Також було підтримане рішення про передачу із спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району до комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади майна, закріпленого за Центральною районною бібліотекою, та нежитлового приміщення загальною площею понад 600 квадратних метрів, що територіально знаходиться в межах Білоцерківської громади.

Підтримали присутні у сесійній залі і звернення депутатів Білоцерківської районної до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо соціально-економічного захисту громадян України під час проходження опалювального сезону 2021-2022 роки та окремі клопотання громадського формування з охорони громадського порядку «Правова Безпека».

Натомість жваву дискусію викликало обговорення двох питань, що стосувалися нинішнього та майбутнього бюджетів Білоцерківського району. Зокрема, начальник фінансового управління Білоцерківської райдержадміністрації Світлана Ейсмонт презентувала депутатам районної ради прогноз районного бюджету Білоцерківського району на 2022-2024 роки. Присутні у сесійній залі депутати прийняли рішення детальніше вивчити це питання та повернутися до його розглядупізніше. Аналогічне рішення стосувалося й внесення змін до рішення районної ради від 14.01.2021 №023-02-VIII «Про районний бюджет Білоцерківського району на 2021 рік».

Як наголосила голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк під час обговорення двох останніх питань, право кожного депутата виважено підходити до прийняття кожного рішення, проте особливо приємним є той факт, що саме до вивчення бюджетних питань так ретельно підходять не лише члени профільної комісії, а й всі депутати районної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень