Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкрита приватизація – ефективний шлях залучення інвестицій

Дата: 21.10.2021 08:41
Кількість переглядів: 458

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу зустріч з начальником Регіонального відділення Фонду державного майна України в Київській, Черкаській, Чернігівській області Вадимом Курило, під час якої обговорили залучення інвестицій в економіку району шляхом проведення процесу приватизації об’єктів державної власності.

Наразі на території Білоцерківського району налічується більше 1500 об’єктів державної власності. Частина з них вже підготовлена до процесу продажу або ж передачі в оренду через аукціон. До цього переліку включені як діючі споруди, так і об’єкти незавершеного будівництва.

Як зазначила голова адміністрації Людмила Мерзлюк, залучення інвестицій в місцеву економіку шляхом проведення відкритого процесу роздержавлення, покращення інфраструктури та створення нових робочих місць – спільна мета керівництва райдержадміністрації, обласної державної адміністрації та Фонду держмайна України. Саме тому керівництво адміністрації докладе максимум зусиль для підвищення ефективності цього процесу.

За словами начальника Регіонального відділення ФДМУ Вадима Курило, сприятимуть цьому і нові прозорі принципи, запроваджені Фондом у сфері приватизації та оренди держмайна, які покликані забезпечити реальні результати у вигляді збільшення кількості учасників онлайн-аукціонів та зростання вартості активів на відкритих торгах.

За результатами зустрічі прийняте рішення щодо доцільності і необхідності посилення співпраці Регіонального відділення Фонду державного майна України з головами територіальних громад Білоцерківщини в напрямі пришвидшення темпів приватизації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень