Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації провела нараду з питань цивільного захисту

Дата: 20.10.2021 08:44
Кількість переглядів: 382

Фото без описуЗ метою ефективного проведення планового командно-штабного навчання з цивільного захисту, яке відбудеться 26 та 27 жовтня 2021 року на території населених пунктів Білоцерківського району, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела спільну робочу нараду працівників райдержадміністрації та відповідальних осіб з громад району.

Під час наради було здійснено аналіз готовності до дій територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Білоцерківського району у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Людмила Мерзлюк наголосила на необхідності ретельної підготовки до проведення запланованих навчань, які покликані поглибити теоретичні знання та закріпити їх на практиці з метою відпрацювання фахових та злагоджених дій всіх служб району. Також керівник району підкреслила важливість функціонування системи цивільного захисту населення району для забезпечення безпеки життєдіяльності громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень