Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міжнародні стандарти – у наше повсякдення

Дата: 18.10.2021 14:24
Кількість переглядів: 369

Питання протидії домашньому насильству та гендерній нерівності сьогодні є надзвичайно актуальними. До обговорення цієї проблематики активно долучаються як представники громадськості, так і органів влади.

Нещодавно начальник служби у справах дітей та сім`ї Білоцкерківської райдержадміністрації Оксана Михайлюк, на виконання доручення начальника служби у справах дітей та сім`ї Київської облдержадміністрації, прийняла участь в онлайн-дискусії "Стамбульська конвенція – не лише про домашнє насильство: Як ратифікація Стамбульської конвенції посилить запобігання і протидію різним видам ґендерно зумовленого насильства в Україні".

Захід був організований громадською організацією «Ла Страда-Україна» у співпраці з Урядовою уповноваженою з питань гендерної політики.

Дана дискусія була першою із серії онлайн–обговорень, які спрямовані на підвищення обізнаності осіб, відповідальних за прийняття рішень, щодо стандартів та сфери дії Стамбульської конвенції, обговорення того, чому є необхідною ратифікація Конвенції Україною, а також покращення розуміння їх ролі в забезпеченні комплексної імплементації Конвенції після її ратифікації.

Участь в обговоренні цього питання взяли народні депутати України, депутати місцевих рад, посадові особи місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування, представники правоохоронних органів, академічної спільноти та громадських організацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень