Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з головами громад району

Дата: 12.10.2021 16:46
Кількість переглядів: 468

Фото без опису12 жовтня відбулася робоча зустріч керівництва Білоцерківського району з очільниками громад, їхніми заступниками та відповідальними особами з питань цивільного захисту, житлово-комунального господарства, освіти, медицини тощо.

Передусім голова адміністрації подякувала представникам громад за активну участь у проведенні командно-штабних навчань "Об’єднані зусилля-2021" на території Білоцерківського району та вручила відзнаки Білоцерківської РДА.

У продовження розгляду цього питання присутні заслухали інформацію начальника Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігоря Богданевича щодо результатів названих навчань.

Потому начальник відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Юрій Клочко ознайомив представників громад з планом підготовки до проведення командно-штабних навчань з цивільного захисту, які заплановано на кінець поточного місяця.

Голови громад та відповідальні особи з питань цивільного захисту проявили значну зацікавленість в обговоренні окремих питань підготовки та зупинилися на з'ясуванні деталей окремих завдань.

Ще одне питання, яке зазнало гострого обговорення під час робочої зустрічі, стосувалося протидії поширенню коронавірусної інфекції та результатів проведення кампанії вакцинації від Covid-19 й ефективності задіяння різних структур під пункти вакцинації. Людмила Мерзлюк наголосила на важливості посилення роз'яснювальної роботи щодо необхідності створення загального імунітету шляхом вакцинування не менше 75% жителів району.

Також в ході обговорення цього питання керівник району проінспектувала стан готовності медичних закладів усіх громад до прийому ковід-хворих у випадку виникнення такої потреби.

Людмила Мерзлюк закликала голів громад зробити роботу над помилками, які мали місце під час попередніх хвиль наступу коронавірусної інфекції, щоб уникнути прорахунків у майбутньому.

Окрім того, учасники наради обговорили ситуацію з початком опалювального сезону, особливо в закладах освіти, медицини та соціальної сфери.

За підсумками наради були прийняті окремі рішення та дані доручення, покликані сприяти вирішенню проблемних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень