Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Київської ОДА зустрівся із студентами та викладачами Білоцерківського національного аграрного університету

Дата: 12.10.2021 13:57
Кількість переглядів: 458

Фото без описуСьогодні, 12 жовтня, голова Київської облдержадміністрації Василь Володін здійснив робочу поїздку на Білоцерківщину, в рамках якої керівник області відвідав найстаріший виш нашого регіону та поспілкувався з викладачами і студентами університету.

Ректор БНАУ Олена Шуст, презентуючи заклад голові КОДА, зазначила, що на сьогодні університет є сучасним аграрним науково-освітнім центром, до складу якого входять 6 факультетів та 8 відокремлених структурних підрозділів, науково-дослідні установи, виробничі сільськогосподарські підприємства тощо. В університеті навчаються близько 10 тис. студентів.

Василь Володін під час зустрічі з професорсько-викладацьким складом університету наголосив на тому, що одним із пріоритетних напрямків розвитку нашої держави на сучасному етапі є підтримка молоді для здобуття нею конкурентоспроможної освіти, стажування та проведення досліджень у провідних наукових установах. Також очільник області відзначив, що Білоцерківський національний аграрний університет здавна славиться потужною науковою базою, проте потрібно розвивати й інші напрямки наукових досліджень, оскільки наразі в Україні є нові сфери, в яких бракує науковців, та напрями, де потрібно покращити рівень підготовки фахівців.

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, яка супроводжувала голову КОДА під час його робочої поїздки, зробила акцент на значній ролі випускників БНАУ у розвитку агропромислового комплексу та ветеринарної медицини району і вмілому застосуванні теоретичних здобутків науковців університету на практиці.

Окрему увагу під час візиту керівництва області до провідного вишу Київщини було приділено розвитку студентського самоврядування. Під час зустрічі із студентським активом БНАУ голова Киїівської ОДА відзначив важливість участі с тудентів у соціальному житті як важливому елементі формування у молоді активної життєвої позиції та лідерських якостей, що в подальшому буде вкрай необхідним для участі у розвитку демократичного суспільства.

На завершення зустрічі Василь Володін і Олена Шуст підписали спільний Меморандум про співпрацю між Київською ОДА і БНАУ та висловили сподівання на подальшу плідну діяльність заради зміцнення престижу української науки та успішного професійного становлення кожного випускника вишу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень