Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Білоцерківській райдержадміністрації відбулися навчання з цивільної оборони

Дата: 11.10.2021 16:55
Кількість переглядів: 486

Фото без опису11 жовтня на базі Білоцерківської районної державної адміністрації за участі голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк відбулося виїзне навчання з питань організації та забезпечення цивільного захисту, яке проводили фахівці Київської облдержадміністрації та представники ГУ ДСНС України у Київській області.

На навчання були запрошені голови громад, їхні заступники, керівники структурних підрозділів з питань цивільного захисту, старости старостинських округів, керівники структурних підрозділів органів місцевого самоврядування району, які не пройшли функціональне навчання з питань цивільного захисту.

Також на навчаннях були присутні заступники голови та керівники структурних підрозділів Білоцерківської райдержадміністрації.

Під час занять представники ГУ ДСНС України у Київській області і навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області дали роз’яснення щодо діючої системи цивільного захисту у столичному регіоні та особливостей організації заходів цивільного захисту на території області. Також були розглянуті законодавчі та інші нормативно-правові акти, що регулюють сферу цивільного захисту, повноваження місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування у вказаній сфері, діючу класифікацію надзвичайних ситуацій, їхні класифікаційні ознаки та реагування на це керівництва роботами тощо.

Окрім того, присутні ознайомилися з діючими системами оповіщення, шляхами приведення у готовність захисних споруд, організацією заходів з евакуації людей, матеріальних і культурних цінностей.

Завершилися навчання обговоренням плану організації та проведення командно-штабних навчань з цивільного захисту, проведення яких очікується найближчим часом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень