Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Національне агентство з питань запобігання корупції презентувало Антикорупційний портал, який допоможе оцінювати корупційні ризики в діяльності органів влади

Дата: 11.10.2021 14:50
Кількість переглядів: 462

Фото без описуЦе перша цифрова платформа для роботи уповноважених, яка дозволить покращити антикорупційні заходи завдяки унікальному каталогу корупційних ризиків, зібранню судової практики та експертних думок.

 

Портал допоможе керівникам органів влади чи державних організацій відслідкувати, які корупційні ризики треба усунути в діяльності їхніх установ.

Для громадян і представників ЗМІ портал стане помічником у контролі за діяльністю органів влади.

У чому переваги Антикорупційного порталу?

 

  • На порталі вперше зібрано веб-бібліотеку корупційних ризиків у діяльності органів влади (розділ «Каталог корупційних ризиків органів влади»). Вона дозволить виявляти корупційні практики в будь-якій організації — як у органі влади, так і на приватному підприємстві.

 

  • Для громадськості та журналістів портал буде корисним для того, щоби контролювати, чи уникає орган влади цих корупційних ризиків у своїй діяльності й до чого призводить нехтування цими ризиками.

 

  • Усі охочі можуть переглянути інформацію про антикорупційні програми владних інституцій, державних цільових фондів та стан їх виконання.

 

  • На порталі можна буде знайти ресурси для онлайн-навчання та розбудови професійної мережі антикорупційних уповноважених.

 

  • Уповноважені можуть оцінювати ефективність тих чи інших антикорупційних заходів, які вони впроваджують, та слідкувати за успіхами колег завдяки розділу «Ефективність діяльності антикорупційних уповноважених».

Перейти на портал можна за посиланням: https://antycorportal.nazk.gov.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень