Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

“Активні” парки продовжують відкривати по всій Київській області

Дата: 11.10.2021 09:21
Кількість переглядів: 427

Фото без описуВ рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського “Здорова країна” по всій території Київської області продовжується відкриття спортивних майданчиків. Наразі встановлено 46 “активних” парків.
 
“Ми приділяємо велику увагу розвитку спорту в області. Ми не акцентуємося тільки на спортивних школах і гуртках. Для нас важливо, щоб займатися спортом міг кожен бажаючий у вільний час. “Активні” парки це безумовно приклад того, що спорт може бути доступним і сучасним. Тому забезпечення жителів Київщини сучасними спортивними майданчиками для нас одне з пріоритетних завдань”,- зазначив голова Київської ОДА Василь Володін.
 
Проєкт “активні” парки спрямований на організацію оздоровчої рухової активності громадян. Майданчики встановлюються в загальнодоступних місцях міст і селищ, щоб кожен охочий міг долучитися до занять спортом. Всі тренажери багатофункційні і розраховані на виконання декількох вправ. Одна з особливостей данного майданчику QR-код. Завдяки йому можна дізнатися які вправи і як правильно виконувати на кожному з тренажерів
 
У понеділок, 11 жовтня, на території Київської області планується відкриття ще 4 “активних” парків

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень