Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної державної адміністрації з Днем працівників державної санітарно-епідеміологічної служби

Дата: 10.10.2021 10:10
Кількість переглядів: 1173

Фото без описуШановні працівники державної санітарно-епідеміологічної служби Білоцеркіщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Державна санітарно-епідеміологічна служба вже багато років є ефективною складовою охорони здоров'я, яка забезпечує реалізацію державної політики у сфері профілактичної медицини, стоїть на варті здоров'я і працездатності людей, захищає їх від небезпечних інфекційних захворювань.

Особливої ваги ваша діяльність набула в останні роки, коли ми разом з усім світом боремося з поширенням коронавірусної інфекції.

Під наглядом працівників служби знаходяться практично усі сфери життєдіяльності. Ви дбаєте, щоб у кожного з нас були належні умови проживання,  роботи, відпочинку, харчування, навчання та виховання молодшого покоління.

Ваша робота вимагає високого рівня професіоналізму та є першочерговою у боротьбі за здоров'я і безпеку життя жителів нашого району.

У цей святковий день висловлюю вам щиру вдячність від імені всіх жителів Білоцерківщини та зичу, передусім, міцного здоров’я, благополуччя, миру та злагоди вашим родинам, професійного розвитку та зростання!

І нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю від результатів роботи та  супроводжуватиметься вдячністю і пошаною від людей, яким ви надали професійну допомогу.

З повагою голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень