Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представники громадськості Білоцерківщини взяли участь в обласному святі з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України

Дата: 08.10.2021 15:30
Кількість переглядів: 459

Фото без опису8 жовтня на території Національного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році», що розташований у с. Нові Петрівці Вишгородського району, відбулися обласні урочистості з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці.

В рамках святкування було проведено культурно-мистецький та пропагандистський фестиваль патріотичної пісні «Козацька покрова», участь у якому взяли аматорські, професійні творчі колективи, гурти та виконавці народних і сучасних патріотичних музичних творів.

Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, вітаючи учасників дійства, наголосив на важливості збереження народної пам’яті та розвитку і популяризації української патріотичної пісні як важливого елементу формування громадської та патріотичної свідомості громадян.

Учасники дійства на чолі з керівництвом області поклали квіти до портретів захисників і захисниць України, які віддали своє життя, захищаючи незалежність та суверенітет нашої держави, ознайомилися з експонатами Національного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році», відвідали тематичні палатки, представлені громадами з усіх куточків Київщині, та зарядилися бадьорістю і пройнялися духом патріотизму від співу учасників пісенного фестивалю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень