Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У П’ятигорах було представлено поліцейського офіцера громади

Дата: 05.10.2021 17:20
Кількість переглядів: 442

Фото без описуЩе одна поліцейська станція запрацювала сьогодні, 5 жовтня, на теренах Білоцерківщини. Урочисте відкриття за участі керівництва ГУ Нацполіції України, Білоцерківського районного управління поліції, Білоцерківської районної державної адміністрації та очільників Тетіївської територіальної громади відбулося у селі П’ятигори.

Також п’ятигірчанам було представлено поліцейського офіцера громади - капітана поліції Юрія Шосталя, який їх обслуговуватиме, і ще жителів 7 населених пунктів, розташованих навколо П’ятигір.

Начальник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех урочисто вручив офіцеру ключі від службового автомобіля та зброю, а також презентуючи станцію, наголосив, що на ній створені необхідні умови для прийому громадян, опрацювання інформації та відпочинку офіцера.

Заступник начальника ГУ Нацполіції України Максим Очеретяний, оглядаючи поліцейську станцію,висловив переконання, що  новації, запроваджені в рамках реалізації проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади» сприятимуть зміцненню правопорядку в регіоні та гарантуватимуть цілодобову захищеність громадян.

Заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко, вітаючи Юрія Шосталя з призначенням на посаду, побажав поліцейському офіцеру плідної роботи та наголосив, що влада району завжди готова надавати необхідну допомогу  правоохоронцям як у вирішенні проблемних питань, так і у їхній повсякденній діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень