Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині відбулися урочисті проводи призовників на строкову військову службу

Дата: 05.10.2021 12:07
Кількість переглядів: 745

Фото без опису5 жовтня на території Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулися урочисті проводи призовників на строкову службу до лав Збройних сил України.

Осіння призовна кампанія розпочалася 1 жовтня і триватиме до 30 грудня. Сьогодні українське військо поповнилося 31 призовником з числа жителів Білоцерківщини. Зважаючи на важливість цієї події, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк особисто взяла участь в урочистих проводах юнаків.

Керівник району привітала новобранців та побажала юнакам міцного здоров’я, успішної служби, гідно виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні.

Начальник Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Ігор Богданевич наголосив, що служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією. На юнаків чекає нелегке випробування, але саме армія допоможе їм зміцнити свій дух і тіло.

Отець Миколай Гопайнич благословив призовників молитвою та свяченою водою і побажав хлопцям вдалої служби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень