Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної державної адміністрації з Днем працівників освіти

Дата: 01.10.2021 15:32
Кількість переглядів: 519

Фото без описуШановні освітяни Білоцерківщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників освіти!

Це свято об'єднує всіх тих, хто запалює іскорку знань, вчить мудрості, сіє добре і вічне в наших серцях, відкриває дорогу у велике життя юному поколінню.

Діти - майбутнє держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни.

Тож у ці святкові дні прийміть найщиріші слова вдячності за вашу любов до дітей, за щире прагнення виростити їх справжніми патріотами, за стремління змінити світ на краще.

Справжній вчитель – це покликання душі, це невтомна праця та самопожертва в ім’я світлого майбутнього України. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

У день професійного свята, який у народі з теплом і любов'ю величають День Учителя, щиро дякую вам за невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість.

Зичу вам, дорогі освітяни Білоцерківського району, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, міцного здоров’я, творчої енергії, миру і добробуту в ваших сім’ях, натхнення та віри у щасливий завтрішній день!

Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії, хай здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України і нашого району.

З повагою Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень