Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представники громадськості Білоцерківщини увійшли до складу   новоствореної громадської ради при КОДА

Дата: 30.09.2021 15:37
Кількість переглядів: 524

Фото без опису29 вересня відбулося засідання оновленого складу громадської ради при Київській обласній державній адміністрації, склад якої затверджено розпорядженням голови Київської ОДА  від 15 вересня 2021 року № 562.

 

У  ході засідання було обрано голову та заступників громадської ради, затверджено структуру та робочі органи дорадчого органу, обрано голів комітетів.

 

Всього до складу громадської ради при Київській обласній державній адміністрації входить 28 осіб, з них 6 – представники громадськості Білоцерківщини. Відрадно, що одним із   заступників голови громадської ради обрано нашого земляка, голову Всеукраїнської громадської організації «Ветерани та інваліди праці України» Івана Тютюнника.

 

Окрім того, активна життєва позиція та  значний досвід у розбудові громадянського суспільства допомогли представникам громадськості Білоцерківського району очолити комітети ради.

 

Зокрема, головою комітету з питань захисту прав людини обрано Сергія Хіврича, а з питань регламенту, етики та міжнародних зв’язків – Олександра Александрова. Вони обидва є членами громадської ради при Білоцерківській районній державній адміністрації і працюють над підвищенням ролі громадської ініціативи в суспільстві та зміцненні діяльності інститутів громадянського суспільства на Білоцерківщині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень