Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Все починається з любові!

Дата: 30.09.2021 08:48
Кількість переглядів: 376

30 вересня 2021 року Україна відзначає день усиновлення. Це свято доброти та милосердя, яке не випадково збігається із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії.

Усиновлення – це важливий та відповідальний крок, який потребує великої духовної сили.

З метою забезпечення права кожної дитини на виховання в сім’ї, в Україні швидкими темпами розвивається система усиновлення.

Усиновлення, як форма влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на сьогоднішній день є пріорітетною формою виховання таких дітей. Адже сімейне середовище – це саме те місце, яке найкраще сприяє формуванню повноцінної особистості та створює у дитини відчуття безпеки, довіри та любові.

Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність та піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

На сьогоднішній день на обліку з усиновлення в службі у справах дітей та сім’ї Білоцерківської райдержадміністрації перебуває 70 дітей, із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

За детальною інформацією щодо усиновлення дітей звертайтеся до служби у справах дітей та сім’ї Білоцерківської райдержадміністрації (м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 2, каб. 109).


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень