Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині тривають командно-штабні навчання

Дата: 29.09.2021 12:22
Кількість переглядів: 392

Фото без опису29 вересня у середмісті Білої Церкви проходили практичні відпрацювання окремих ситуацій та питань в рамках стратегічних командно-масштабних навчань «Об’єднані зусилля-2021».

 

Військові, які задіяні у навчаннях, змоделювали окремі нештатні ситуації, які можуть виникнути під час спроби захоплення заручників, оточення адміністративних будівель органів влади з метою їхнього заволодіння та провели профілактичні бесіди з пересічними громадянами щодо їхньої поведінки за таких обставин.

 

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, її заступник Олександр Горовенко та керівник апарату райдержадміністрації Ольга Кучер взяли участь у практичних навчаннях та підкреслили важливість проведення цих заходів з метою упередження виникнення схожих обставин у реальному житті.

 

- Командно-масштабні навчання «Об’єднані зусилля-2021» це не просто видумана кимось операція. Це навчання, основна мета яких -  підвищення оборонних спроможностей України та покращення взаємосумісності зі Збройними силами держав-членів НАТО. Тож всі ми маємо з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, оскільки, і я в цьому переконана, кожен з нас хоче, щоб українське військо було одним із найкращих і найпотужніших у світі, - зазначила голова адміністрації, коментуючи хід навчань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень