Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання комісії

Дата: 24.09.2021 14:42
Кількість переглядів: 488

Фото без описуСьогодні, 24 вересня, відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації.

  На порядку денному розглядалися такі питання:

1. Про перерахунок раніше призначеного розміру грошової компенсації особам з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи, сім'ям загиблих (померлих) ветеранів війни  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 року № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій  осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей» (зі змінами), у зв'язку зі зміною показників опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України  відповідно до наказу Міністерства  розвитку громад та територій України від 10.09.2021 р. № 230.

2. Про перерахунок раніше призначеного розміру грошової компенсації особам з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи, учасникам бойових дій на території держав, де велись бойові дії, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.03.2018 року № 214 «Питання забезпечення житлом деяких категорій  осіб, які брали участь у  бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей», у зв'язку зі зміною показників опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України  відповідно до наказу  Міністерства розвитку громад та територій України від 10.09.2021 р. № 230.

Всі заяви було розглянуто та прийнято рішення про призначення грошової компенсації. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень