Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Держслужбовці та посадові особи місцевого самоврядування будуть подавати декларацію за новою формою

Дата: 21.09.2021 08:14
Кількість переглядів: 656

Фото без описуНаказом НАЗК  від 23.07.2021р. № 449/21 затвердили форму декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також - Порядок заповнення та подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. 

 

Наказ набирає чинності з 01 грудня 2021 року, тобто за новими правилами декларацію держслужбовці, посадовці ОМС та прирівняні особи подаватимуть з наступного року, за 2021 рік вперше.

 

Декларація складається з вісімнадцяти розділів, у яких суб'єкт декларування зазначає інформацію про себе, членів своєї сім'ї, інших осіб та об'єкти декларування.

 

Зазначений Порядок передбачає, що декларація заповнюється та подається особисто суб'єктом декларування шляхом заповнення відповідної електронної форми після автентифікації у власному персональному електронному кабінеті у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

 

Паперова копія декларації до НАЗК не подається.

 

Суб'єкт декларування до початку заповнення декларації повинен підтвердити ознайомлення з указаним Порядком шляхом проставлення відповідної відмітки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень