Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн-нарада із заступником Міністра розвитку громад та територій України Н.Хоцянівською

Дата: 15.09.2021 14:28
Кількість переглядів: 642

Фото без опису15 вересня відбулася онлайн-нарада із заступником Міністра розвитку громад та територій України Н. Хоцянівською з питань реалізації законодавчих змін згідно із Законом України від 14.07.2021 № 1639 «Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу».

У нараді взяли участь керівники теплопостачальних підприємств та представники структурних підрозділів райдержадміністрації та територіальних громад. Під час наради на розгляд було винесено питання:

  1. Щодо утворення територіальних комісій з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах.
  2. Щодо стану укладання довгострокових договорів на постачання природного газу.
  3. Щодо реалізації положень Закону України 03.11.2016 № 1730-VІІІ «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення» (в редакції  Закон України від 14.07.2021 № 1639-IX «Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу»).

За результатами доповідей було визначено проблемні питання, задля вирішення яких заступник Міністра Н. Хоцянівська дала відповідні доручення профільним підрозділам щодо подальшого їх опрацювання та вирішення у відповідності до норм чинного законодавства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень