Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Будьте обачними, коронавірус наступає!

Дата: 06.09.2021 15:25
Кількість переглядів: 641

Фото без описуПершим питанням порядку денного оперативної наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації був аналіз ситуації щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції та проходження кампанії вакцинації.

 

Доповідав із зазначеного питання начальник відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації, начальник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юрій Клочко, який наголосив, що коронавірусна інфекція поширюється дуже швидкими темпами і носить доволі важкий характер. Стрімко заповнюються ліжкомісця у Білоцерківській міській лікарні №3. Наразі на стаціонарному лікуванні у медзакладі перебуває 71 особа, більша половина з яких потребує кисневої підтримки, а для 5 хворих застосовують апарат штучної вентиляції легень.  Найприкрішим є той факт, що хвороба «молодшає» і стає більш агресивною.

 

Не поодинокими є й випадки підтвердження штаму «Дельта». Зважаючи на це лікарі вкотре звертаюся до жителів району з проханням не ігнорувати вакцинацією, оскільки на сьогодні це єдиний підтверджений метод боротьби з підступною хворобою.

 

- Підтримуючи наших медиків також звертаюся до жителів всіх громад Білоцерківщини: будьте обачними, коронавірус наступає! Не ігноруйте елементарні правила безпеки. Подбайте про сбе. Поки не пізно, вакцинуйтеся, оскільки під час чергового спалаху інфекції здійснювати щеплення буде  вкрай складно – сили медичних працівників не безмежні, - зазначила голова адміністрації, підбиваючи підсумки розгляду даного питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень