Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На одному з підприємств Білоцерківщини сталася надзвичайна ситуація

Дата: 06.09.2021 10:28
Кількість переглядів: 685

Фото без описуПід час наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур обговорили оперативну ситуацію в районі.

Як доповів керівнику району начальник Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС України в Київській області Олег Масло, попередньої доби на цукровому комбінаті, що розташований  у Гребінківській громаді, стався паровий вибух. За попередніми даними причиною цього слугувала несправність одного з котлів. В результаті надзвичайної ситуації постраждали семеро осіб, які отримали опіки різної складності. П’ять осіб з числа постраждалих було госпіталізовано до Білоцерківської міської лікарні №2 та до столичного медичного закладу.

Зважаючи на серйозність ситуації, голова адміністрації дала доручення тримати на постійному контролі стан справ на підприємстві і перебіг лікування постраждалих осіб та невідкладно доводити до її відома будь-яку інформацію, яка стосується даної події.

Окрім того під час наради керівник району загострила увагу представників правоохоронних органів на необхідності посилення контролю за дотриманням правил карантинних обмежень, оскільки наразі спостерігається різке зростання чисельності інфікованих і гостро стоїть питання про перехід області із «зеленої» до «помаранчевої» зони карантину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень