Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівництво району зустрілося з дітьми полеглих захисників

Дата: 26.08.2021 14:38
Кількість переглядів: 554

Фото без описуНапередодні Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський зустрілися з дітьми-першокласниками з родин полеглих героїв.

Всього на Білоцерківщині проживає 52 дітей, чиї батьки віддали своє життя під час захисту Батьківщини. Проте лише двоє – Марійка Лісовол із селища Рокитне та Ілля Бублієнко із Білої Церкви – цьогоріч вперше переступлять шкільний поріг. Саме тому і було прийняте рішення напередодні цієї важливої події у житті діток провести зустріч саме з ними та вручити подарунки, які знадобляться першокласникам – ранці зі шкільним приладдям.

Разом із Марійкою на зустріч із керівництвом району приїхав і її братик Денис, який також отримав подарунок. Людмила Мерзлюк та Василь Зеленський поспілкувалися з дітками, побажали їм успіхів у навчанні та обговорили з їхніми родичами проблемні питання, які потребують вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень