Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З нагоди Дня Незалежності відбулася церемонія нагородження жителів Київщини

Дата: 25.08.2021 09:24
Кількість переглядів: 533

Фото без описуНа Київщині з нагоди Дня Незалежності відзначили кращих жителів регіону. Урочистості відбулись на території Бучі. З важливим державним святом громадян привітав очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

“Дякую нашим жителям, які працюють над розбудовою нашої області в усіх сферах. Завдяки таким активним громадянам, переконаний, що наш регіон буде прогресивно та динамічно розвиватись. Бажаю миру всім нам і процвітання рідній країні”, – звернувся до присутніх Василь Володін і вручив одним із кращих професіоналів своєї справи відзнаки.

Також за ініціативи Президента України Володимира Зеленського до Дня Незалежності України сертифікати на квартири у Вишневому отримали учасник антитерористичної операції Володимир Паламарчук і бронзова призерка Олімпійських ігор в Токіо з боротьби Ірина Коляденко.

Окрім цього, п’ятьом військовослужбовцям – Олександру Дейнезі, Олександру Порохні, Віталію Самотузі, Сергію Тарасенку та Андрію Шершикову – подарували сертифікати на отримання реабілітаційних послуг у санаторії в Закарпатській області.

Також за ініціативи Глави держави ноутбуки отримали діти загиблих героїв Оля Мялкіна, Нікіта Баула, Мирослава Петруньок, Іра Петруньок і Сергій Яцун.

Нагадаємо: на День Незалежності України в Бучі офіційно відкрили сучасну Академію спорту. Заклад реалізували з дотриманням усіх норм інклюзивності. Він працюватиме в форматі багатофункціонального комплексу. Тренуватись на його базі мають змогу всі жителі Київщини.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень