Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк з нагоди 30-ї річниці проголошення Незалежності України

Дата: 24.08.2021 07:30
Кількість переглядів: 646

Шановні жителі Білоцерківського району!

Прийміть найсердечніші вітання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня Незалежності України!

Цьогоріч ми відзначаємо 30-річчя від того дня, коли здійснилася споконвічна мрія українського народу – бути господарем на своїй землі.

Це не просто День народження держави.  Це особливе свято для кожного українця, незалежно від віросповідань і політичних поглядів. Це день пам’яті про цілі покоління наших предків, які творили націю і боролися за державність. Він нагадує нам про ту відповідальність за майбутнє нашої країни, яку кожен несе як перед собою, так і перед історією.

Нині Україна переживає складний період, коли доводиться відстоювати свою цілісність і незалежність зі зброєю в руках.  Але наша сильна, мужня, духовно багата нація неодноразово доводила, що  зможе вистояти у складних випробуваннях – ми обов’язково переможемо!

Наша сила у єдності. Тому в ці святкові дні, передусім, зичу всім бути мудрими і єдиними у своєму прагненні змінити життя на краще. Держава – це ми, і від кожного з нас залежить її майбутнє.  Тож єднаймося і докладаймо спільних зусиль для завершення великої місії – зберегти, розбудувати та уславити нашу Велику Єдину Україну!

З нагоди свята  щиро зичу всім  міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, успіхів та   наснаги   на довгі і щедрі літа.

Нехай мир і злагода панують у нашому спільном у домі!

Зі святом! З Днем Незалежності України!

З повагою голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень