Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наш стяг – пшениця у степах під голубим склепінням неба:  на Білоцерківщині відбулася  урочиста церемонія підняття Державного Прапора України

Дата: 23.08.2021 12:04
Кількість переглядів: 598

Фото без опису23 серпня Україна відзначає День Державного Прапора. Це свято було встановлено відповідним Указом Президента України  на вшанування багатовікової історії українського державотворення та  державної символіки незалежної України.

 

Щорічно цього дня у селах і містах нашої держави  урочисто піднімаються у височінь синьо-жовті знамена як головний державний  символом боротьби за національні й соціальні права українського народу.  У всіх громадах Білоцерківщини відбулися урочистості з нагоди державного свята.

 

23 серпня колективи Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради на чолі з керівниками району Людмилою Мерзлюк та Василем Зеленським провели мітинг, під час якого урочисто підняли Державний Прапор та віддали данину вічної й світлої пам’яті героям, полеглим у боях за свободу і незалежність нашої Вітчизни, вшанувавши їх хвилиною мовчання та поклавши квіти до стели з портретами Героїв.

 

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк привітала колег з  Днем Державного Прапора і 30-ою річницею Незалежності України та побажала з честю і гідністю виконувати покладені на них завдання та оберігати і примножувати кращі традиції державотворення, історії та сьогодення нашої держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень