Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безкоштовні квитки на урочистості до Дня Незалежності вже чекають на жителів Білоцерківщини у центрах масової вакцинації

Дата: 18.08.2021 11:14
Кількість переглядів: 749

Фото без описуУ МОЗ анонсували акцію для громадян, які будуть вакцинуватися від коронавірусу цього тижня. Починаючи із середи, 18 серпня, українці зможуть отримати заохочення за щеплення -  безкоштовні квитки на святковий концерт, що відбудеться  на НСК «Олімпійський».

- Обіцянку, висловлену очільником Міністерства охорони здоров’я, виконано, - наголосила голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк. – У центри масової вакцинації вже доставлено квитки-запрошення для тих свідомих громадян, які дослухалися до закликів і прийшли вакцинуватися. 1100 квитків були рівномірно розподілені між чотирма центрами, які щоденно працюють для Вас, шановні жителі Білоцерківщини, і готові  зробити все, аби захистити вас від наступу коронавірусу. Зустрічаймо День народження нашої держави здоровими і з чудовим настроєм!

Нагадуємо, що центри масової вакцинації розміщені у міських центрах первинної медико-санітарної допомоги  і знаходяться  за адресами:

- м. Біла Церква, вул. Шевченка, 69

- м. Біла Церква, вул. Леваневського,53

- м. Біла Церква, вул. Івана Мазепи,65а

- м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого,49.

Вакцинуватися може кожен громадянин України при наявності паспорта та протипоказань для щеплення. Довідки за номером телефону 0983993398.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень